Przyjęcie wigilijne
Pakiet II (min. 20osób)
Bufet zimny 4porcje/osobę
- Szczupak faszerowany mazurskimi rakami w całości
- Karp po żydowsku
- Filet z łososia pod łuskami z ogórka
- Tymbaliki z karpia
- Tatar z norweskiego łososia udekorowany na jajku
- Wariacje ze śledzia bałtyckiego
- Półmisek ryb wędzonych
- Mintaj w sosie greckim
- Melodia szlachetnych mięs pieczonych
Bufet sałatkowy100g/osobe :
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka śledziowa
- Sałatka z tuńczyka
Do zakąsek zimnych :
- Marynowane grzyby
- Ogórki kiszone
- Chrzan po litewsku
- Sos tatarski
- Pieczywo
Bufet ciepłych dań 3porcje/osobe :
- Karp smażony z migdałami
- Pierożki z kapustą i grzybami
- Barszcz czerwony
- Wigilijna kapusta z grzybami leśnymi
Barek z napojami 200ml/osobe :
- Kompot wigilijny z suszonych owoców
- Sok jabłkowy, pomarańczowy
- Woda gazowana i niegazowana
Słodkości wigilijne 100g/osobe:
- Babka drożdżowa
- Sernik
- Makowiec
Koszt powyższego menu wynosi 92.00+vat od osoby.
W cenę wliczone jest:
- Jedzenie,
- Zastawa
- Dekoracja świąteczna bufetu
- Transport.